Rumah > Tentang kita > Syarikat-syarikat bersekutu

Jiangsu Liangyou Agro jentera Co, Ltd

Jiangsu Liangyou Agro jentera Co., Ltd khusus dalam pembuatan makanan jentera, jentera baja sebatian, rumput yang memproses jentera, peralatan bio-energy dan pemasangan Kejuruteraan yang lengkap, yang telah lulus pensijilan ISO9001: 2000 dan CE. Produk kami digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang seperti bijirin, makanan, penternakan, ladang akuakultur, baja sebatian mikrob dan industri yang mesra alam sekitar. Bergantung pada teknologi canggih dalam bidang kita dan sistem pentadbiran perniagaan yang matang, yang menjadikan produk Liangyou bukan sahaja dijual dalam pasaran domestik, tetapi juga telah dieksport ke negara-negara Eropah, Afrika dan LAUT. Peralatan lengkap kami makanan ternakan ayam, ternakan dan akuakultur adalah di atas produk yang akan dieksport ke luar negara. Produk kami adalah bertajuk penghormatan sebagai andquot; China terkenal Brandandquot; andquot; Andquot produk Superior China; "percaya layak untuk kualiti Chinaandquot; dan andquot; Syarikat yang layak untuk Supervisionandquot kualiti;.
Andquot mengambil; Keikhlasan membuat Amanah, kualiti menang marketandquot; sebagai falsafah perniagaan kami, oleh kami maju tahu bagaimana, berkualiti tinggi dan perkhidmatan yang memuaskan, kami telah mendapat kepercayaan pelanggan-pelanggan kami. Kami juga telah memperolehi pengalaman praktikal yang banyak dan cemerlang Kejuruteraan lengkap makanan, bijirin menyampaikan Kejuruteraan, Kejuruteraan mesra persekitaran mikrob dan menyimpan Kejuruteraan. Dengan reka bentuk saintifik, teknologi yang hebat, produk yang baik, Perkhidmatan yang difikirkan dengan teliti dan sempurna, kami ingin menyertai tangan dengan para pelanggan kami, terlebih dahulu bersama-sama dan bekerjasama dengan ikhlas, supaya dapat mewujudkan masa depan yang cemerlang.

Laman web:www.fdsp.CC

Jiangsu Liangyou kempen Kejuruteraan Co, Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Wilayah Jiangsu. Syarikat yang mengkhusus dalam penyelidikan, pembangunan dan reka bentuk kempen keluli Kejuruteraan dan pelbagai teknologi menyimpan bahan dan jualan dan perkhidmatan produk-produk yang berkaitan. Produknya secara meluas digunakan dalam bidang pertanian, bidang perindustrian dan tempat-tempat seperti makanan, makanan, minyak, tepung, menggelegak, bahan kimia, bahan binaan, pelabuhan dan perlindungan alam sekitar. Syarikat telah mengumpulkan sekumpulan besar bakat profesional dan Pengurus Kanan yang telah terlibat dalam keluli kempen industri selama bertahun-tahun, dan telah berjaya menguruskan dan melaksanakan beratus-ratus projek kempen keluli untuk membolehkan pelanggan untuk benar-benar menyaksikan kualiti silos "Liangyou" keluli dari penyelidikan, pembangunan dan reka bentuk dalam silos keluli untuk pelaksanaan projek-projek kejuruteraan dan dari prophase rundingan Perkhidmatan selepas jualan.

Syarikat ini mampu menyediakan pelanggan dengan 30-8000-Tan keluli silos pelbagai spesifikasi dan menjalankan satu-pakej ' turnkey ' projek termasuk pakej teknologi Reka bentuk, Reka bentuk asas Kejuruteraan awam, mengangkat menyampaikan, pembersihan, magnet pemisahan, pengeringan, mengukur, pengukuran suhu, mencelah atau belayar, penyimpanan sejuk, haba pemeliharaan, pengalihudaraan dan nyahdebu dan reka bentuk, pembuatan, pemasangan, penyahpepijatan dan latihan peralatan sokongan profesional seperti sistem kawalan automatik. Sementara itu, ia menyediakan pelanggan dengan peralatan sokongan seperti baldi penaik dengan keupayaan conveying 20 hingga 1,000 tan setiap jam, sistem conveyer scraper dan sistem conveyer belt.

Dalam falsafah perniagaan "Menang Amanah oleh keikhlasan, membuat kejayaan dengan kualiti", Syarikat telah kuat oleh falsafah pembangunan yang maju, cemerlang operasi pengurusan dan pasukan pengurusan pengeluaran cemerlang. Syarikat berusaha untuk menjadi model dalam industri Menyimpan oleh kualiti produk berkualiti tinggi, Perkhidmatan yang baik dan teknologi termaju. Berdasarkan China dan menghadapi dunia, ia menyediakan kepada pelanggan domestik dan luar negara maju teknologi.

Laman web:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute bersama ditemui oleh ZheJiang Universiti dan Syarikat Liangyou" dan andquot; Pusat Teknologi Kejuruteraan Mekanikal tenaga boleh diperbaharui bersama ditemui oleh Universiti ZheJiang dan Liangyou companyandquot; dan ia khusus dalam pembuatan jentera pelet biomass dan biomass baja jentera serta Reka bentuk, pembuatan, pemasangan, jualan dan perkhidmatan projek ' turnkey ' penyelesaian.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
peralatan pendently utama giliran untuk biojisim menggentel untuk pertanian tanaman dalam China.Meanwhile boleh pelleted bagi sisa Perhutanan, terlalu. Kita boleh menyesuaikan dan reka bentuk projek utama giliran untuk semua jenis bahan-bahan untuk pelanggan-pelanggan mengikut pelbagai permintaan, bahan-bahan, dan laman web.

Bagi baja Bio, baja organik: Kami telah didedikasikan untuk Randamp; D dalam organik baja sebatian selama bertahun-tahun dan kita boleh melaksanakan projek utama giliran dengan kapasiti 10,000-100,000 tan setahun. Ia boleh dihasilkan bagi baja organik seperti najis AYAM, BABI, LEMBU dan pembaziran bijirin, andamp kumbahan; sisa organik selepas stacking, fermentasi dan granulation. Dengan andquot; tidak bt kejujuran, kejayaan melalui kualiti andquot; konsep dan teknologi yang canggih, berkualiti tinggi dan perkhidmatan yang terbaik, kita memberi tumpuan kepada pembangunan tenaga biojisim dan menggentel teknologi, inovasi contionuous membuat baja biomass, Tukar sisa ke dalam Khazanah, memberi dorongan untuk chinaand #39; s pembangunan tenaga yang boleh diperbaharui dan penggunaan, industrialize tenaga boleh diperbaharui dan menyumbang perlindungan alam sekitar.

Laman web:www.fdsp-reme.com