Biojisim hawa

Kira-kira tiga lapisan gendang akhbar: tiga saluran televisyen adalah sejenis baru dibangunkan pengering dengan prinsip unik yang digabungkan dari prinsip putar gendang hawa dengan sudut berenang dan hawa dingin. Ia perubahan berat daripada gendang berputar hawa, dan hawa, udara besar dengan kelebihan saiz kecil, haba yang tinggi...

Maklumat produk

Kira-kira tiga lapisan Drum hawa:
Pengering tiga saluranadalah sejenis baru dibangunkan pengering dengan prinsip unik yang dirangkumi oleh prinsipPutar gendang hawadengan sudut berenang dan hawa dingin. Ia berubah berat daripada gendang berputar hawa, dan hawa, udara besar dengan kelebihan saiz kecil, kecekapan haba yang tinggi, berat ringan, penerapan pelbagai, kawalan suhu fleksibel, juga meluas menyesuaikan diri dengan semua jenis tepung, Blok, lembaran bahan seperti habuk kayu, Pasir bijih, serbuk mineral, bijih besi dan sebagainya.


Prinsip struktur:
Teknologi dram tiga saluran televisyen datangnya dari Jerman di awal, ia terdiri daripada gendang tiga bulatan sepusat, aliran bahan habuk kayu ke dalam dram batin pada satu hujung dram, maka aliran kepada dram tengah di bawah tindakan plat salinan, kemudian kembali kepada dram luar, akhirnya bahan kering datang dari hujung dram yang lain , seperti melalui tiga kali panjang dram putar, dengan itu mengurangkan dengan banyaknya jumlah peralatan.


Ciri-ciri struktur:
1. peralatan bertukar perlahan-lahan, dengan sedikit lelasan, selamat dan boleh dipercayai, penyelenggaraan rendah kos; sebahagian bahan letupan disetkan dengan struktur Kalis letupan.
2. pemakanan kelajuan boleh dilaraskan, mudah Pengoperasian.
3. kapasiti pengeluaran yang besar, boleh operasi yang berterusan; keanjalan besar operasi, hal ini membolehkan output produk mempunyai pelbagai macam semasa pengeluaran, tetapi tanpa menjejaskan kualiti produk;
4. tahap yang tinggi automasi: peralatan boleh secara automatik melengkapkan pemakanan dan melaksanakan proses. Suhu ekzos mengamalkan kawalan pintar, menyambung kelajuan pemakanan peranti, kuantiti makan adalah kawalan automatik, untuk memastikan kekeringan produk, suhu ekzos bukanlah terlalu tinggi, penjimatan penggunaan tenaga.
5. berbanding dengan lapisan tunggal tradisional gendang pengering, haba kecekapan meningkat sebanyak 40% - 50%; Pekali pemindahan haba isipadu adalah dari jenis double daripada dram lapisan tunggal hawa;
6. lapisan luar dengan penutup penebat, kesan penjimatan tenaga akan bertambah hebat.
7. dalam habuk kayu ini dengan warna yang baik selepas pengeringan, tidak withered atau fenomena terbakar, keseluruhan proses pengeringan digabungkan dengan pengeringan udara, boleh membuat kelembapan bahan di bawah 15% selepas pengeringan.

Parameter teknikal:


Model
YLHG1YLHG2YLHG3YLHG4YLHG5
BadanDalam diameter(mm)17002450265028503700
Length(mm)800080009100900010000
Rotary speed(r/min)Boleh diselaraskan oleh proses
Capacity(t/h)12345
Masuk temperaturel(°C)andlt; 500andlt; 500andlt; 500andlt; 500andlt; 500
Bahan mentahHabuk kayu
Moisyure(%)45
Cawangan temperatuer(°C)8080808080
Powder(kW)2.2*23*24*24*45.5*4
Siasatan