Kabel dulang

Jejaring dulang kabel kita mempunyai jaringan kabel dulang, Perancis-jenis mesh kabel dulang dan bakul-jenis mesh kabel dulang jenis Jerman. Selain itu, kita boleh menyesuaikan pelbagai jenis dulang kabel mesh, tangga kabel dulang dan dulang kabel kabel cara bergantung pada permintaan pelanggan. Membolehkan struktur terbuka mesh kabel dulang...

Maklumat produk

MeSH kabel dulang

Kita mempunyai jaringan kabel dulang, Perancis-jenis mesh kabel dulang dan bakul-jenis mesh kabel dulang jenis Jerman. Selain itu, kita boleh menyesuaikan pelbagai jenis dulang kabel mesh, tangga kabel dulang dan dulang kabel kabel cara bergantung pada permintaan pelanggan.

Struktur terbuka mesh kabel dulang membolehkan pengudaraan yang maksimum dan haba dissipation kabel, sama seperti dipasang di udara. Haba tidak akan berkumpul bersama-sama, supaya ia dapat menjimatkan penggunaan tenaga dan mengoptimumkan prestasi kabel tersebut. Struktur terbuka juga boleh mengelakkan berkumpul dalam air, debu dan habuk, untuk mengelakkan bakteria membiak dengan mudah. Ia adalah bersih dan boleh mengurangkan risiko kebakaran atau bahaya lain.

Semua bahagian khas termasuk giliran, lintels hala tiga, empat-cara, dan sebagainya, akan diproses oleh lurus dulang tempat dan tidak perlu akan siap di kilang. Ia dapat menjimatkan kos menyesuaikan mahal dan masa dan menyiapkan projek lebih awal.

Dulang kabel MeSH dikenakan secara meluas dalam pelbagai industri yang luas termasuk petroleum, kimia, besi, makanan dan minuman, perbankan, pengangkutan, Pejabat, Bilik komputer dan lain-lain. Ia semakin menikmati nikmat pelanggan di dalam negeri dan luar negara.

Permukaan rawatan: electrogalvanizing, electro-galvanized, zink-nickel, dacromet, HDG (panas-dip galvanizing), pempasifan, elektrolitik penggilap.


Melalui kabel lurus dulang

Spesifikasi: Spesifikasi boleh disesuaikan bergantung pada projek.

Proses pengeluaran: rekabentuk berkomputer, mekanikal dan berpaksikan pengeluaran;

Panas-dip galvanizing rawatan permukaan.


Ciri-ciri:

Itu ciri-ciri fleksibel perhimpunan, pemasangan pantas, penyelenggaraan mudah, dan digunakan secara meluas dalam kawalan elektrik agihan kabel dan dawai yang terbaring di Parit dalaman, Luaran, kabel, terowong dan kejuruteraan lain.


Siasatan