Kempen industri makanan ternakan

Kilang makanan haiwan moden biasanya mempunyai kapasiti besar pemprosesan bijirin pukal terutamanya jagung/jagung, soya. Ia akan menjadi sebuah karya yang sukar untuk mengendalikan apa-apa bahan pukal dalam Tan oleh kuasa lelaki, oleh itu keinginan yang mendalam gandum pukal auto pengendalian sistem untuk kilang makanan ternakan, itulah simpanan pukal kempen sistem...

Maklumat produk

Kilang makanan haiwan moden biasanya mempunyai kapasiti besar pemprosesan bijirin pukal terutamanya jagung/jagung, soya. Ia akan menjadi satu kerja yang sukar untuk mengendalikan apa-apa bahan pukal dalam Tan oleh kuasa lelaki, oleh itu keinginan yang mendalam gandum pukal auto pengendalian sistem untuk kilang makanan ternakan, itulah sistem Kempen Simpanan Pukal untuk kilang makanan ternakan, dan juga boleh digunakan dalam kilang tepung jagung/jagung atau gandum, kilang minyak dan industri lain.Kami tong simpanan pukal untuk kilang makanan haiwan biasanya dihantar bersama-sama dengan kilang makanan ternakan dan direka bersama-sama.

Di sebuah kilang makanan ternakan makanan ternakan biasanya disimpan dalam konkrit sempit silos sehingga 20 meter tinggi. Daripada silos yang menjana banyak habuk. Di bahagian bawah silos tersebut, sistem conveyer skru melepaskan ternakan suapan. Untuk mengelak daripada menjalankan sistem conveyer yang terbiar atau tertumpah silos yang, yang mengukur tahap yang diperlukan.

Silos kapasiti berbeza untuk menyimpan makanan yang dihasilkan oleh FDSP: rangka Tergalvani, kemungkinan loading pneumatik, melihat tetingkap.


Beberapa jenis dimensi untuk keperluan yang berbeza.

Kedai makanan yang mudah.

Tidak melekat.

Suapan adalah segar.

Silos dengan pusat pusat atau decenter.

Tangga dengan pagar Keselamatan.PartsSiloSizes

Diameter(m)

HEIGHT(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Siasatan