Tong simpanan kempen bijirin gandum industri

Kempen bijirin, juga dinamakan bin bijirin, kempen Menyimpan bijirin, adalah bekas Menyimpan bijirin yang besar. Sesuai dengan namanya, kempen Menyimpan bijirin ini digunakan untuk menyimpan barangan pertanian untuk perkakas rumah atau projek-projek besar granary. Kempen bijirin digunakan secara meluas untuk menyimpan bijirin seperti beras, jagung, gandum, kacang soya...

Maklumat produk

Kempen bijirin, juga dinamakanbijirin bin, Kempen Menyimpan bijirin,adalah bekas Menyimpan bijirin yang besar. Sesuai dengan namanya, kempen Menyimpan bijirin ini digunakan untuk menyimpan barangan pertanian untuk perkakas rumah atau projek-projek besar granary. Kempen bijirin ini meluas digunakan untuk menyimpan bijirin seperti beras, jagung, gandum, kacang soya, barli, sorghum, benih bunga matahari, isirong sawit, Kuda, millet, bran, kacang pis, kacang, rapeseeds, beet benih, kacang tanah, benih rye, tepung gandum, feed, kecil bijirin dan dan lain-lain pukal butiran tanaman, dan lain-lain. Sebelum caculating volum kempen keluli bijirin sebahagian besar, kita perlu untuk mengetahui ketumpatan bijirin, kemudian jurutera kami boleh menawarkan penyelesaian Menyimpan bijirin yang sesuai untuk pelanggan.

Secara amnya dalam Menyimpan keluli kempen termasuk tiga bahagian:Kempen bumbung, Kempen tubuh, bawah kempen.

Dalam reka bentuk yang berbeza, jurutera akan menambah sistem yang berbeza, seperti sistem pengudaraan, sistem precleaning, sistem hawa bijirin, monitor tahap, menyampaikan sistem pengukuran suhu, dan sebagainya. Yang dipadankan peralatan bergantung pada customerand #39; s keperluan sebenar dan dengan persekitaran tempatan.


Kelebihan kempen bijirin keluli kami:

1.Penyaman-penumpahan baik, tidak perlu bimbang tentang kebocoran penyimpanan bahan.

2.Pengawalan suhu, mengawal DC, apa-apa jenis sensor, penunjuk aras boleh dipasang di dalam kempen tersebut. Ia dapat direalisasikan real-time Pemantauan oleh komputer.

3.Kestabilan cemerlang terima kasih kepada sistem Lipp.

4.Keluli silos Menyimpan bijirin yang selamat lagi.

5.Kapasiti simpanan lebih besar di kawasan yang lebih kecil.

6.Keluli silos mengelakkan masalah kelembapan dalam keadaan hujan.

7.Lebih mudah untuk memunggah.


Dari analisis tapak permulaan untuk membangunkan pelan simpanan bijirin tersuai anda kepada akhir penyiapan projek,FDSPboleh membekalkan anda penyelesaian yang profesional untuk memenuhi keperluan anda dan memaksimumkan keuntungan anda.


Pembinaan tapak kempen MenyimpanPersijilan

Kami sudah lulus ISO9001:2008 pada tahun 2014, CE Sijil pada tahun 2013, dan Sijil SGS.

Mesra mengalu-alukan pertanyaan anda dan melawat!


PartsSiloSizes

Diameter(m)

HEIGHT(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Siasatan