Mendatar edaran akhbar

Ciri-ciri utama akhbar edaran mendatar: haba retension chamber dan kitar semula udara panas digunakan mendatar edaran akhbar yang menjimatkan tenaga dan mengurangkan kos. Permukaan sentuhan di dalam Dewan dengan bahan-bahan yang diperbuat daripada keluli tahan karat bagi memastikan kualiti produk berkenaan...

Maklumat produk

Mendatar peredaran dryermain ciri-ciri:

Haba retension chamber dan kitar semula udara panas digunakan mendatar edaran akhbar yang menjimatkan tenaga dan mengurangkan kos. Permukaan sentuhan di dalam Dewan dengan bahan-bahan yang diperbuat daripada keluli tahan karat bagi memastikan kualiti produk berkenaan. Tali pinggang berbilang yang memandu menghalang pelet daripada pecah. Di samping itu, kelajuan tali pinggang boleh diselaraskan untuk mengawal tempoh pengeringan. Semasa udara panas boleh disesuaikan mengikut ciri-ciri ketara dan pengeringan keperluan untuk memastikan kualiti yang terbaik. Sistem pembersihan diri digunakan di bahagian bawah Dewan untuk membersihkan baki serbuk dan zarah-zarah.Mendatar edaran akhbarmeluas digunakan untuk merawat penyemperitan tinggi pelet feed dan suapan aqua.

1. Antarabangsa teknologi canggih: pengagihan saham peranti berayun memastikan taburan seragam bahan dan kelembapan.

2. tinggi-molekul polimer bersih atau skrin keluli tahan karat, menumbuk plat digunakan sebab tiada bahan melekat dan cleanness.

3. sistem salur udara unik: Pekeliling salur boleh mengubah arah aliran mengikut keperluan sebenar.

4. inlet dan outlet masing-masing boleh diaturkan mengikut tempoh pengeringan yang berbeza, yang boleh menyesuaikan suhu dan kelembapan udara bajak dengan mudah dan mengawal kelajuan pengeringan. Dengan cara ini kualiti yang baik dan tahap tinggi pengawetan boleh dipastikan.

5. modular struktur: panjang dan hala tuju boleh dipasang secara bebas untuk memenuhi keperluan yang berbeza. MeSH pinggang dan skrin plat mempunyai dua lapisan (tiga lapisan dan banyak lagi boleh disesuaikan), manakala lebar 1.2, 1.8 dan 2.4 m boleh dipilih. Komponen-komponen Standard boleh dihubungkan dengan pelanggan output dan kandungan lembapan.

6. pengering dan sejuk boleh digabungkan dan tempoh boleh diatur.

7. kering naga dilengkapi untuk menangani serbuk dan zarah-zarah.


Skop berkenaan

Pengeringan (penstabilan dan penyejukan) pelet, sekeping dan jalur berbentuk bahan-bahan industri makanan dan makanan. Pengawetan dan pengeringan masalah berbonjolan aqua feed, biasa pelet makanan atau makanan yang boleh diselesaikan dengan berkesan. Pelet akhir mempunyai prestasi menentang air yang sesuai dan penampilan yang baik. udara panas yang sistem kitar semula adalah tenaga yang menjimatkan, kos yang rendah dan boleh dipercayai.


Technicalparameters

Jenis

Handlingcapacity

Dryingarea

Beltwidth

Mainmotorpower

Moisturereducingrate

(t/j)

(m2)

(m)

(KW)

(%)

SHGW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

SHGW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

SHGW240 × 2

4-5

40.8

2.4

62.45

15

Siasatan