Penunjuk aras kearuhan

Penunjuk aras kearuhan adalah peranti sensing yang bijak untuk mengesan keadaan peringkat, yang terdiri daripada peringkat prob sensing dan pengawal kepintaran. Pengawal pintar paparan dan kawalan output dengan keadaan tahap dilihat oleh yang kuar. Prinsip bekerja: kuar yang...

Maklumat produk

Penunjuk aras kearuhan adalah peranti sensing yang bijak untuk mengesan keadaan peringkat, yang terdiri daripada peringkat prob sensing dan pengawal kepintaran. Pengawal pintar paparan dan kawalan output dengan keadaan tahap dilihat oleh yang kuar.


Prinsip kerja:

Kuar dalam mengesan perubahan peringkat persekitaran bahan-bahan, dan modul canggih menjana yang sepadan frekuensi mengikut perubahan. Ia akan ditukarkan kepada isyarat analog yang dan masukkan ke dalam pemproses komputer. Pemproses komputer akan memaparkan dan mengawal output mengikut taraf peringkat perubahan dengan membandingkan parameter tahap bahan sebelum dan selepas.


Ciri-ciri utama dan kelebihan:

1. sensing prob dan pengawal boleh dipisahkan; Ia boleh bekerja dalam keadaan yang mempunyai getaran yang tinggi.

2. penunjuk aras aruhan adalah tahap yang pintar sensing peranti, dan benar-benar berbeza daripada penunjuk aras tradisional dengan sistem penghantaran mekanikal.

3. ia boleh digunakan untuk bahan powdery, butiran bahan, bahan nubby dan bahan yang berserabut.

4. ia digunakan secara meluas dalam Tong stok serbuk, bahan-bahan berbutir dan turus nubby dalam pelbagai industri termasuk bijirin, makanan, makanan, kimia, Metalurgi, farmasi, dll dan peralatan pemprosesan silos Reka bentuk dalam pelbagai industri pembuatan.


Siasatan