Sistem kawalan automasi penuh pintar untuk kilang pelet

Menurut keadaan kilang pelet, Makan kuantiti pelet automatik sepenuhnya kuantiti kilang dan stim ditambah kepada hawa, operasi sistem kawalan ini memastikan pelet kilang kerja pada keadaan yang terbaik sepanjang masa. Bekerja kecekapan, output akan bertambah baik, manakala penggunaan kuasa...

Maklumat produk

Menurut keadaan kilang pelet, Makan kuantiti pelet automatik sepenuhnya kuantiti kilang dan stim ditambah kepada hawa, operasi sistem kawalan ini memastikan pelet kilang kerja pada keadaan yang terbaik sepanjang masa. Bekerja kecekapan, output akan bertambah baik, sementara penggunaan kuasa akan dikurangkan. Syarat-syarat bekerja sejarah kilang pelet boleh disemak untuk mengingatkan pelanggan penyelenggaraan.

Ciri-ciri:

1. meningkatkan kecekapan: pelet perkilangan kecekapan boleh diperbaiki oleh 5% ~ 26%.

2. menjimatkan elektrik: pembuatan pelet nada 1 setiap 0.8~1.5KW/H boleh disimpan.

3. selamat penyelenggaraan: syarat-syarat bekerja sejarah kilang pelet boleh disemak untuk mengingatkan pelanggan penyelenggaraan.

4. Semua data yang dipaparkan dalam imej dan teks di inci 10.4 touch skrin.

5. Equipped dengan sistem kawalan komputer memastikan kawalan yang tepat serta lengkap rekod data setiap operasi sistem kawalan.

6. injap kawalan pneumatik dan berhenti injap mengawal kuantiti Wap, mencari tepat, Tukar segera dan mematikan, dan tahan lama.

7. sistem ini secara automatik mengawal pemakanan penting dan menambah Wap, menstabilkan suhu semasa dan material.

8. tiga bekerja cara: automatik, manual dan off. Untuk mengawal secara automatik, sistem ini adalah automatik penuh dari permulaan untuk menamatkan tanpa campur tangan secara manual. Untuk manual operasi, pemakanan dan stim boleh diselaraskan oleh mengubah potentiometer putar tombol, yang mudah dan pantas. Untuk mematikan operasi, wap dan peralatan penyusuan boleh berhenti dengan cepat. Kawalan manual adalah pada awal, manakala kawalan auto stably bekerja.

9. semasa Pas secara automatik untuk mengelakkan sekatan. Pemakanan dan menambah wap secara automatik akan berhenti jika terdapat tiada bahan. Pelbagai Formula boleh disimpan untuk keselesaan. Gudang getaran mesin automatik dikawal untuk mengelakkan sebarang ikatan.

Ia secara meluas digunakan pelet periuk membuat sistem suapan, industri ubat-ubatan kimia, makanan, Kemudahan sokongan dan lain-lain boleh dibangunkan mengikut industri yang berbeza.


Siasatan