Habuk gergaji hawa dengan silinder tunggal

Habuk gergaji hawa dengan silinder tunggal utama operasi prinsip suntikan paip dan giliran silinder akan bekerja bersama-sama apabila habuk kayu dalam pengering. Bahan-bahan ebullient dan terbendalir sepenuhnya hubungi angin panas dan kemudian pengeringan selesai. Habuk gergaji pneumatik yang pengeringan Mesin: serbuk basah dan...

Maklumat produk

Habuk gergaji hawa dengan silinder tunggalprinsip operasi utama

Suntikan paip dan giliran silinder akan bekerja bersama-sama apabila habuk kayu dalam pengering. Bahan-bahan ebullient dan terbendalir sepenuhnya hubungi angin panas dan kemudian pengeringan selesai.

Mesin pengeringan pneumatik habuk kayu:Habuk gergaji serbuk dan pelet basah hendaklah dihantar terus kepada pengeringan tiub oleh penghantar skru. Semasa penghantaran berkelajuan tinggi dan penyebaran had Panas, air akan evaporated, dan kemudian serbuk dan pelet produk cucian yang dicapai.

Komponen-komponen:udara Pemanas, suapan, tiub pneumatik pengeringan, pemisah cyclone dan kemarau kipas dan lain-lain.

Pelanggan boleh memilih habuk kayu sesuai hawa menurut output.


Skop berkenaan:

Dimampatkan jerami minyak, arang jentera, bahan api pelet habuk kayu, habuk kayu mampat, pertanian dan penternakan Kejuruteraan dan sebagainya dan pengeringan bahan pertanian dengan selulosa seperti jagung jerami, jerami kacang soya, kapas jerami, jerami gandum, sorghum jerami, habuk kayu, kayu bercukur, pengunaan perubatan ginkgo daun, daun mulberry dan lain-lain.Rotary dryerstructure

dalam mesin pengering ini terbentuk oleh badan berputar, mengangkat bilah, memandu peranti, peranti menyokong dan perlabelan cincin.
Ciri-ciri:

1. tinggi pengeringan kekuatan: Pertukaran haba yang cukup dengan udara panas dapat dicapai apabila bahan-bahan akan tergelincir dalam mengangkat peranti pengering.

2. pendek tempoh pengeringan.

3. habuk gergaji hawa mempunyai pembinaan yang mudah dengan pekerjaan kurang, yang boleh disimpan dan dikendalikan dengan mudah.

4. besar keupayaan dan kecekapan haba yang tinggi.


Siasatan