Rumah > Sokongan & Perkhidmatan

PERKHIDMATAN DAN SOKONGAN

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan FDSP

Komitmen kami kepada anda

Sebagai pelanggan FDSP, anda boleh menjangkakan piawaian berikut dari kami:

● Anda akan menerima mesra, Perkhidmatan cekap dan anda tidak akan diambil untuk diberikan.

● Anda akan ditawarkan kadar yang kompetitif dan jaminan mutu kerja.

● Anda akan sentiasa mempunyai akses terus kepada pihak yang menguruskan projek anda.

● Kami bangga kebolehan kita untuk mengambil sikap yang fleksibel untuk memenuhi keperluan pelanggan kami.

● Kita akan kembali telefon panggilan atau membalas e-mel anda secepat mungkin, tetapi sentiasa dalam tempoh dua puluh empat jam bekerja.

● Kami akan menghantar pada waktu yang telah dipersetujui setiap kali.

● Sekiranya perlu, kita akan sentiasa lakukan langkah tapak sebelum fabrikasi.

● Kami akan menyiasat apa-apa kebimbangan yang anda boleh mempunyai dan membetulkan sebarang masalah yang telah berlaku dengan kerja kita, yang boleh diagihkan kepada kami, dalam tempoh 5 hari bekerja (atau kami akan memberitahu anda tahu terlebih dahulu sebelum kami dapat berbuat demikian atas sebab-sebab sama sekali di luar kawalan kami.)

● Kami memahami bahawa anda hakim tunggal prestasi kita. Untuk itu dan sebab-sebab lain maklum balas anda adalah penting untuk kami hubungan yang berterusan dengan anda. Kami berharap untuk menerima idea-idea, komen dan cadangan anda.

Bagaimana anda boleh membantu kami

● Marilah kita tahu apa-apa kebimbangan yang anda hadapi serta-merta.

● Membekal semua butir-butir relevan dan spesifikasi untuk membolehkan kami untuk menyediakan sebut harga atau memalsukan tugas anda.

● Membayar akaun kami dengan segera selaras dengan syarat-syarat yang dipersetujui bersama dengan anda dan dinyatakan di dalam invois.

● memberi nasihat pada kemudahan terawal mungkin jika tugas anda awal daripada atau di belakang Jadual.

● Pertimbangkan merujuk kami kepada sekurang-kurangnya satu perniagaan lain yang anda percaya akan mendapat manfaat daripada Persatuan dengan syarikat kami.


Perkhidmatan rangkaianPerkhidmatan selepas jualan

Sebelum dan semasa penjualan, kita menghormati dan mendengar kehendak pelanggan, membuat penyelesaian kami sama memuaskan sebaik mungkin. Selepas jualan, pasukan Perkhidmatan memberi respon anda dengan cepat sebaik sahaja menerima permintaan perkhidmatan anda.Sokongan teknikal

FDSP menawarkan pelbagai jenis jentera dan Kejuruteraan perkhidmatan dalam pemakanan haiwan, tenaga bio-jisim, kempen simpanan dan baja. Bagi setiap perniagaan kami, kami menganggap pelanggan sokongan, kepuasan dan maklum balas elemen penting usaha pemasaran yang menyeluruh. Sila ikuti pautan di bawah untuk mendapatkan sokongan, maklumat, muat turun dan maklumat lain yang anda mungkin perlu sesuai.

Suapan jentera

Jentera Bio-jisim

Kempen Menyimpan peralatan

Jentera baja