Bergetar kering cecair-katil

Pengenalan Ringkas: bergetar cecair-katil kering boleh Kering, sejuk dan kelembapan Tambah serbuk dan pelet untuk kejuruteraan kimia, Kawasan Perindustrian ringan, perubatan, makanan, plastik, bijirin, Sanga, pembuatan garam, minyak dan gula industri dan lain-lain. Prinsip-prinsip kerja: Menarik berkuatkuasa mulai bergetar motor mengakibatkan...

Maklumat produk

Pengenalan Ringkas:

Bergetar kering cecair-katilboleh Kering, sejuk dan kelembapan Tambah serbuk dan pelet untuk kejuruteraan kimia, Kawasan Perindustrian ringan, perubatan, makanan, plastik, bijirin minyak, Sanga, pembuatan garam, dan gula industri dan lain-lain.


Prinsip-prinsip kerja:

Menarik berkuatkuasa mulai bergetar motor menyebabkan getaran Mesin. Bahan-bahan yang disokong melompat ke hadapan mengikut arah tertentu oleh pasukan yang menarik. Pada masa yang sama, udara panas dari bahagian bawah fluidizes bahan-bahan. Penuh, sila hubungi antara bahan dan udara panas mencapai ideal pengeringan. Kemudian bahan-bahan kering dan basah udara keluar secara berasingan manakala serbuk dikitar semula oleh cyclone.


Ciri-ciri

1. getaran motor memastikan sumber getaran yang mantap. Ia boleh dikekalkan dengan mudah dengan bunyi yang rendah, persekitaran kerja yang lama.

2. tinggi kecekapan haba: berbanding dengan normal pengering, katil cecair ini bergetar kering Simpan lebih banyak tenaga dengan lebih daripada 30%. Taburan suhu yang seragam atas katil membuatkan pembendaliran seragam tanpa pemanasan melampau partical atau mati conner.

3. prestasi laras dan skop yang luas berkaitan: ketebalan bahan, bergerak laju dan getaran seluruh boleh menjadi lebih stabil dan tak terhingga pembolehubah kawalan dapat direalisasikan.

4. sedikit kerosakan permukaan bahan dan sesuai untuk pengeringan bahan-bahan yang mudah pecah. Kecekapan kerja tidak akan terjejas oleh pelet yang tidak teratur.

5. selesai pembinaan yang tertutup menjadikan membersihkan persekitaran kerja yang berkesan mengelakkan jangkitan silang antara bahan-bahan dan dingin.

6. bagi pengeluaran besar-besaran bahan-bahan basah, series-wound kaedah boleh digunakan untuk memenuhi keperluan pelanggan. (Bahan tipikal seperti polyacrylamide dan lain-lain.)


Siasatan